Tup Tap, TEkan ar sini...\\(^-^)//

Sunday, April 17, 2011

Konsert Gadis Semasa Sunsilk

*GEDEBUK!!!!

Adoi! ni lapadah tdo buas sgt nih...!
kan dah cramp kaki!!!
Eh2? Ada org baca ar blog aku...!
ehem2...
Allo sumer!!! So amacam esaimen? Dah siap ke belum???

Truknye wat esaimen kak...



Aku dah siap!!! hehehe...

ok3...
Sumer mesti nak tau kan lepas sekian lama, apa yang aku akan post...??
huhuhu...
mula2 sekali, aku mintak maaf sgt2 sbb dah berkurun xpost...
Bese ar, orang bz ngan esaimen...
hehehe...

Walaupun buzy, aku tetap hidup!!!!!


Orait, this time I will make a post about The Gadis Semasa Sunsilk Concert that I went last Saturday, thanks to Azham Vosovic!!!

Pergh!!!
Seyez ckp, memang best!!
konsert tu mula pkul 8 mlm, so bajet2 pkul 6 pi ar...
Napew awal sgt???
Isi perut dulu daa...
Alamak... Dah mula melalut dah...

Bila mau abis membebel daa.....


Ok3...
Bagi sesapew yang follow citew Gadis Semasa Sunsilk nie, daripada aku citew dari A sampai Z, baik korang tgk jew gambar2 yang aku tangkap nih...
(malas taip daa)(korang pun mesti malas baca panjang2 kn?)

Xley rotate la plak!!!!!
(eh, cilap gambar la plak)
Ok3...
seriously, aku post yg btul2 punya ea...
hehehe...

View Dari Atas...
Masa mula2 masuk tue... Seyez memang padat gila....
So, sbb tu ar aku naik atas...
Dan hasil dari aku naik atas tu ar aku dapat gmbr nie...
Amacam? Padat gilerrr kan??

Azham(yg bawah), Promoter(tgh), Azam(atas)
Nila dia muka yang bawak aku pi konsert nie....!
trimas ea korang!!!
(kepada pembaca, maaf ea korang kene sengetkan kepala)
laptop wat hal...
huhuhu...

Opening Stage...
Ni masa diorang perkenalkan Emelda...
Siapakah Emelda...?
Jeng3...!!
(sbnrnya aku pun xkenal... maklum la xjumpa tv sejak dok maktab nih....)


Ni la dia Emelda!!!!
Haa... Macam caption tue tulis, ni la dia Emelda!!!!
kalu nak knal, search sendri ea...
Laptop banyak problem ar malam nie...
Maap3! (ala2 nabil gitew)
hehehe...

Ally ngan Emelda
Lupa plak nak bgtau korang...
Hos untuk mlm tue adalah Ally Iskandar!!
Korang gerenti knal kn...??
ala, yg jd hos utk rancangan dia sendri tue...
Pergh, memang spontan & sporting ar dia time tue...!!!

One Nation Emcee Y'all!!!!!
Pergh!!
Walau pun aku terlepas tgk Mentor time ada diorang nih, seyez aku respect diorang punya energy time mlm tue!!!
Sambil nyanyi bley menari doe!!!!
Seyez mcm artis omputeh wat konsert!!!
Tabik spring ar kat diorang nih!!!
(dngr citew, ada org ckp doirang nih nak tiru Black Eye Peace... Btul ke...? Cecitew2~)

...
Jangan salah faham ea...
Aku upload nih sebab ni antara gmbr yang aku dpt tangkap tanpe blur yang teruk...
(diorang bnyk gerak sgt ar...)

Seyez best...!
Korang kenal kn...? Hehehe...
Maaf sekali lagi sebab gambar senget!!!
Ni korang mesti knal, xlain xbukan Yuna!!!!!
Wahlaweh!! masa dia nyanyi, seriously hampir semua org ikut skali!!!

Oh, bulan~
Hehehe...
untuk list lagu yang diorang semua men time konsert tue...
Tnya Azham Vosovic ea...
hehehe...

Ok lah...
Disebabkan post nie panjang gileeer...
Aku rasa nnt ada part 2 plak la untuk post blog nih...
So, esok la plak ea aku sambung...!!!
Adios amidos~~~!!!!!

3 comments:

  1. hahaha, silalah tanya Azham Vosovic di sini hehehe

    ReplyDelete
  2. Awesome. Looks like you had a great weekend :)

    ReplyDelete
  3. yeah kak flo...
    all thanks to Azham Vosovic!!!!

    ReplyDelete