Tup Tap, TEkan ar sini...\\(^-^)//

Tuesday, November 1, 2011

Laughing Matter~

Allo everybody~!!!
Rexcore kembali menaip disini~!!!
So, amacam cuti Deepavali korang?
Best x...?
Hahaha~!!!

Rexcore masa cuti tuh ada la ikut makcik pi open house sorang member dia yang indian~
Seriously, mula2 aku risau jugak, takut kitorang je satu2nya malay kt sana...

Sekali pi, PERGH!!!
Senang kata, aku bangga jadi rakyat malaysia ar!!!
Bley kata hampir sumer kaum ada kt open house tuh~!!
Dan sumer brgaul dengan baiknya!!!

But enough with the Deepavali Stories~
Sekarang ni aku nk citer benda yg agak menghiburkan hati aku sket dikala zaman ke"stress"an nih~
XD


Hahaha~
ada la dalam pukul !.17 am pada hari semalam, aku dapat meseg dari no yg xda dalam hp aku~
Yg bestnya dia tulis salam je~

Nak tau apa lg yg dia tulis...?
mai sini aku citew menurut kronologi dan apa yang aku pikirkan masa aku dapat mesej tuh~
Citewnye cenggini~

No xdikenali: Salam
Komen dalam ati: Aik?? Sape nih...?

Respon dari aku: Waalaikumsalam... Sape nih..?

No xdikenali: Fitri.. sy rasa kita penah msj dlu. law awk ingt.(secara rasminya nama dia Fitri)
Komen dalam ati: Err... dh lama aku xmsj ngan geng2 aku yg nama FITRI... Jap, ada 2 org je membe nama fitri, dan dua2 aku dok mesej slalu~ O_o....?

Respon dari aku: Hmm... Ye kot... Mara bila ea..?
P/S: Mara tu typo, sepatutnya Masa~

Fitri:Lame dh. 2,3bln lpas.. sy ada ckp no fn awk tbe2 ada dlm fn sy, lpas sy bka fb.. myou ookami.,btol x? sbb ada dlm fn sy, n byk lg nama2 org lain yg dlm fb ada dlm fn sy. 
Komen dalam ati: WTF (sila panjangkan sendri ea~)??? Masa tu aku tgh cuti 4 bln, so memang aku xda mesej sesapa pun kecuali dalam fb! Hmmm... Somethings fishy... Lagipun, setau aku, dia ni mesti xtau aku laki nih~ Ye la, aritu kan aku letak gambar kartun kt DP fb aku~ Xpe, aku teruskan melayan~

Respon dari aku: Hmm... Pelik... Apa nama fb kamu..?
Fitri: Putera semeliang.. tu la sy pn pelik jgk cne no fn suma org dlm fb ada kt sy ciap nama profile.smpi pnuh fn sy.. sbb tula sy sj2 msj awk. arap awk xmrh
Komen dalam ati: SAH!!! Sah2 dia pikir aku nih pompuan~ Senak perut aku gelak!!!! Nampak sgt ar dia check kt info fb aku~!!! (ye la, malas nk buang no fon dalam tuh~) Tapi alasan dia mesej aku memang xbleh blah!!!! dah la mesej ringkas2 sangat!!! Xpe, tengok dulu respon dia sejauh mana~ XD


Respon dari aku: Ooo... Xpe3... :)

Fitri a.k.a. Putera Semeliang: Urm tp nama btol awk apa ek? blh sy tau?

Komen dalam ati: Hmm... nak bgtau ke x ea... Nk jugak aku gelak semalaman tgk kot dia nak mengayat aku ke x~ XD

Tapi disebabkan aku xmau menghabiskan kredit aku utk org yang aku memang xingin kenali, aku pun bgtau la nama betul aku yang bunyinya sangat kelakian~


Respon dari aku: Hahaha... Panggil je aiman...

Kah3!!!!! Sampai sekarang dia xbalas mesej aku~
Adess... tu ar, lenkali kalau nk amik info pun, tengok2 ar dulu gambar2~ Apa ko pikir gambar2 tu sumer gambar "BF" aku ke??? Adess... Punyala senak perut aku bila dipikirkan balik~ Fuh... biar aku bernafas jap...



Ok3~
Tapi ada keburukan jgk dari citew ni...
Kalau pembaca2 adalah seorang perempuan, baik jangan letakkan info2 korang kat dalam fb, lebih2 lagi no tepon...
Laki pun kene kacau, apatah lagi perempuan!!!!!!

Ok3~
Ini saja post untuk kali ini~
Tata sumer!!!
P/S: Korang penah x kene kacau oleh no yang x dikenali?
P/S/S: Sory pelik sikit, xreti nak fix balik... huhuhu...

2 comments:

  1. haha... siyes lawak!! nk m'gatal x m'agak.. haha...

    ReplyDelete
  2. Tu ar~!!!
    Senak perut aku gelak semalan~!!!
    XD

    ReplyDelete